29 44 50 65| kogehuset@gmail.com

Diner Transportable

Selskabsrestaurant

Hovedretter

Kalvemørbrad
Pocheret i maidera, dampet asparges, rabarberkompot, salat, stegte kartofler med krydderurter og maiderasauce.
kr. 200,-

Oksemørbrad
Bønner i  baconsvøb, brocccoliterrin, flødebagte løg, stegte kartofler & sauce roquefort/timiansauce
kr. 195,-

Oksefilet
Franske ærter, rucolasalat m. bær og nødder, råstegte timiankartofler, djævlesauce/bearnaissesauce
kr. 139,-

Kalvefilet
Stegte grøntsager, urteterrin med spinat og gulerod, feldsalat med avocado og rødløg, kartoffelblinis og rosmarinsauce
kr. 145,-

Unghanebryst
Unghanebryst m. saute af urter og svampe,  porreterrin, salat m. bær, figner og nødder, smørstegte kartofler og skysauce/svampesauce
kr. 115,-

Vildsvinekølle
Smørristede kastanjer, flødebagte rodfrugter, mjødsyltede figner, tyttebærkompot, cornichons og timiansauce.
kr. 139,-

Krondyrkølle
Sødt krydrede pærer, waldorfsalat, råsyltede tranebær, asier, hvide kartofler og  vildtsauce.
kr. 145,-

En fransk køkkenchef, som i 1700-tallet kogte for en engelsk prins, 
afgav i forbindelse med et middagsselskab ordre på 50 skinker.
Mistænkt for tyveri svarede køkkenchefen, at skinkerne

skulle bruges til måltidets forskellige saucer, og fortsatte:
 “Befal det, og jeg skal putte disse skinker,
som ser ud til at bekymre Dem, ned i et

glas på størrelse med Deres tommelfinger”.
Målløs over køkkenchefens evne til at koncentrere smag
fandt prinsen det overflødigt at forfølge sin mistanke.

Her bor vi

Kontakt & Info

Tangevej 6, 6760 Ribe
29 44 50 65
kogehuset@gmail.com

Åbningstider


Mandag – torsdag kl. 9  - 17 • Fredag kl. 9 - 16 • Lørdag kl. 13 – 17
Søndag lukket – åben efter aftale