29 44 50 65| kogehuset@gmail.com

Diner Transportable

Selskabsrestaurant

Hovedretter

Kalvemørbrad
Pocheret i maidera  – dampet asparges  –  rabarberkompot –  salat
stegte kartofler med krydderurter – maiderasauce.
kr. 220,-

Oksemørbrad
Bønner i  baconsvøb – brocccoliterrin
flødebagte løg – stegte kartofler & sauce roquefort / timiansauce
kr. 215,-

Oksefilet
Franske ærter– rucolasalat m. bær og nødder, råstegte timiankartofler
djævlesauce / bearnaissesauce
kr. 165,-

Kalvefilet
Stegte grøntsager– urteterrin m. broccoli –
feldsalat m. avocado og rødløg – kartoffelblinis – rosmarinsauce
kr. 165,-

Vildsvinekølle
Smørristede kastanjer – flødebagte rodfrugter – mjødsyltede figner–
tyttebærkompot – cornichons – timiansauce.
kr. 165,-

Krondyrkølle
Sødt krydrede pærer– waldorfsalat –  råsyltede tranebær –
hvide kartofler –  vildtsauce.
kr. 175,-

Unghanebryst
Unghanebryst m. saute af urter og svampe –  porreterrin –
salat m. bær, figner og  nødder, smørstegte kartofler – skysauce / svampesauce
kr. 130,-

Her bor vi

Kontakt & Info

Tangevej 6, 6760 Ribe
29 44 50 65
kogehuset@gmail.com

Åbningstider


Mandag – torsdag kl. 9  - 17 • Fredag kl. 9 - 16 • Lørdag kl. 13 – 17
Søndag lukket – åben efter aftale