29 44 50 65| kogehuset@gmail.com

Diner Transportable

Selskabsrestaurant

Klassikere

Engelsk Bøf
200 gr. Oksefilet, stegte grøntsager, porreterrin, salat m. melon, bær og nødder,
råstegte bådkartofler og timian- eller pebersauce.
195,- 

Wienerschnitzel – den ægte
citron, kapers, peberrod og benfri sild, pommes saute og de fineste ærter.
170,- 

Boeuf  Wellington    
Indbagt oksemørbrad farseret med svampe og parmaskinke
Blandet salat, oksejus og små stegte kartofler.
220,- 

Bøf Stroganoff
Marinerede rodfrugter, grøn blandet salat og bagt kartoffelmos
145,- 

Boeuf  Bourguignon            
Simreret med oksekød, timian, gulerod, champignon, perleløg og bacon
i rødvinssauce med kartoffel-sellerimos.
150,- 

Gammeldags oksesteg
Flødehvidkål, harico verts, agurkesalat, brune kartofler, skysauce og hvide kartofler
135,- 

Kalvesteg stegt som vildt
Waldorffsalat, dampet blomkål, tyttebærkompot, vildtsauce
og hasselbagte kartofler
135,- 

Kalveculotte

Broccolisalat m. peanuts og rosiner, bagte marinerede cherrytomater
Urteterrin, små stegte kartofler og bearnaissesaucesauce
og hasselbagte kartofler
135,- 

Hakkebøf 225 g. m. bløde løg
Agurkesalat, rødbeder og grøn salat m. skysauce og hvide kartofler
125,-  

Coq a vin à la Bourguignonne       
Ragout med unghane og champignon, perleløg og bacon
i rødvinssauce, med bagt kartoffelmos og flute.
135,- 

Forloren skildpadde          
Ragout med sprængt tunge, kalvekød, fiske- og kødboller i krydret sherrysauce,
Med urter, smilende æg, salat og flüte.
165,-  

Flæskesteg   med sprød svær
Rødkål, asier chips, karamelkartofler, skysauce, brune og hvide kartofler
120,- 

Stegt flæsk m. persillesauce
6 skiver flæsk, marinerede rodfrugter, solbærsyltetøj og hvide kartofler
120,-

Gule Ærter   
Kraftig suppe m. kartofler, urter og timian m. fersk ribbensteg,
kålpølse, kogt medister, sennep, rødbeder og rugbrød.
130,-  

Gode Ben     
Marineret i lange baner m. coleslaw, kryddersauce og bagt kartoffel
125,- 

Skipper Labskovs   
Sømandsretten  lobes coves – kartofler i grov mos m. løg, laurbær, peberkorn og oksekød.
Med purløg, rødbeder, smør og rugbrød.
115,-

Andesteg
Mjødsyltede figner, syltede pærer, rødkål, sauce, brune kartofler og hvide kartofler
135,-

Stegt kylling Danoise
Persillefyldt kylling med agurkesalat, rabarberkompot,
hvide kartofler og skysauce
105,-

Her bor vi

Kontakt & Info

Tangevej 6, 6760 Ribe
29 44 50 65
kogehuset@gmail.com

Åbningstider


Mandag – torsdag kl. 9  - 17 • Fredag kl. 9 - 16 • Lørdag kl. 13 – 17
Søndag lukket – åben efter aftale