Stjerneskud m. stegt og dampet rødspætte, røget laks, rejer og caviar
150,-

Pariserbøf 250 g. m. løg, capers, rødbede og æggeblommer.
145,-  

Burger 200 g. oksekød, ost, bacon, fritter og chili mayo
150,-

Tortilla m. oksekød, salsa, guacamole, nachos, salat og creme fraiche
125,-

Bøf m. løg og 2 spejlæg  2 rugbrød, smør og rødbeder (bøf 250 g.)
100,-

Forårsruller & Kyllingekøller 3 af hver,nudelsalat, soja og chilidip
115,-

Porre-skinketærte, grøn salat, dressing og brød
88,-

Salat Nicoia– måltidssalat m. tun, æg, oliven, dressing og brød
85,-

Frokostsalat m. kylling / skinke / rejer dressing og brød
85,-

Italienske specialiteter
Trøffelpølse – Bresaola  –  Parmaskinke – Mortadella – Salami m. fennikel
Soltomat – Aubergine – Oliven – Artiskok– Pesto – Balsamico løg – Peberfrugt m. ost
Foccaciabrød m. hvidløg og rosmarin.
170,-

Pålægs anretning
Æg m. rejer – Leverpostej – Flæskesteg – Hamburgerryg
Rullepølse  – Skæreost  – Rugbrød, franskbrød og smør.
165,-

Luksus anretning
Marinerede sild m. karrysalat – Æg m. rejer og mayonnaise
Røget ål m. æggestand og purløg – Mørbradbøf m. stegte løg og surt.
Røget skinke m. asparges – Roastbeef m. remoulade.
Brie m. druer – Rugbrød, franskbrød og smør.
235,-

Obs. platterne anrettes på fade med tillæg á 10 kr. pr. platte/fad.