Kalvemørbrad
Pocheret i maidera – dampet asparges – rabarberkompot – salat m. bær og nødder
stegte kartofler – maiderasauce.
kr. 250,-
Oksemørbrad
Bønner i baconsvøb – brocccoliterrin
flødebagte løg – stegte kartofler & sauce roquefort / timiansauce
kr. 250,-
Oksefilet
Franske ærter– rucolasalat m. bær og nødder, råstegte timiankartofler
djævlesauce eller bearnaise
kr. 190,-
Kalvefilet
Stegte grøntsager– urteterrin m. broccoli –
salat m. avocado, rødløg og kerner– kartoffel valg– rosmarinsauce
kr. 190,-
Vildsvinekølle
Smørristede kastanjer – flødebagte rodfrugter – mjødsyltede figner–
tyttebærkompot – kartoffel – enebærsauce m. portvin.
kr. 180,-
Krondyrkølle
Sødt krydrede pærer– waldorfsalat – råsyltede tranebær – bønner
hvide kartofler – vildtsauce.
kr. 195,-
Unghanebryst
Saute af urter og svampe – porreterrin –
salat m. bær, figner og nødder – stegte kartofler – skysauce
kr. 145,-
