Kalvemørbrad
Pocheret i maidera  – dampet asparges  –  rabarberkompot –  salat m. bær og nødder
stegte kartofler  – maiderasauce.
kr. 250,-

Oksemørbrad
Bønner i  baconsvøb – brocccoliterrin
flødebagte løg – stegte kartofler & sauce roquefort / timiansauce
kr. 250,-

Oksefilet
Franske ærter– rucolasalat m. bær og nødder, råstegte timiankartofler
djævlesauce eller bearnaise
kr. 190,-

Kalvefilet
Stegte grøntsager– urteterrin m. broccoli –
salat m. avocado, rødløg og kerner– kartoffel valg– rosmarinsauce
kr. 190,-

Vildsvinekølle
Smørristede kastanjer – flødebagte rodfrugter – mjødsyltede figner–
tyttebærkompot – kartoffel – enebærsauce m. portvin.
kr. 180,-

Krondyrkølle
Sødt krydrede pærer– waldorfsalat –  råsyltede tranebær – bønner
hvide kartofler –  vildtsauce.
kr. 195,-

Unghanebryst
Saute af urter og svampe –  porreterrin –
salat m. bær, figner og nødder – stegte kartofler – skysauce
kr. 145,-