Som velkomstdrink kan serveres et glas Conditum Paradoxum, en sød- stærk kryddervin og som introduktionen til menuen bydes et glas Mulsum – en honning og harpiks krydret vin.

Til middagen kan der serveres nye druer i kopier af gamle vinkander.

Gustatio – forret

Kogte æg med pinjekernepesto
Muslinger i vin sauce
Sværdfisk i krydderurtesauce
Stegte snegle – Endiviesalat

Prima mensa – Hovedret

Numidisk høne i antik sauce
Lukansk røgpølse m. sar
Pattegris m. laurbær
Olivensalat – Bondesalat Herba Rustica
Druebrød & feltbrød

Secunda Mensa – Dessert

Honningbagte fyldte dadler
Meloner – Abrikoser – Dadler – Figner

kr. 385,- pr. kuvert

“Hele middelhavsområdet, skulpturerne, de gyldne perler, vinen, ideerne, skibene, måneskinnet, filosofferne, alt dette synes at dukke frem ved den sure smag af disse sorte oliven mellem tænderne.
En smag der er ældre end kød, ældre end vin.
En smag der er så gammel som koldt vand”