VADEHAVS TAPAS   2018

  • Solæg med skarp sauce
  • Bakskuld med capers, dild og smørristet rugbrød
  • Blåmusling dampet i hvidvin og urter
  • Røgede pil selv rejer – med persille pesto
  • Røget laks fra Vesterhavsfisk på brød snitte
  • Lam med saltbagte kartoffel-og urtechips
  • Fanø spegeskinke med kveller på hjemmebagt brød
  • Røget mørbrad fra Højer på synnejysk rugbrød
  • Jernved emmenthaler og brie med hybenkompot, druer og grønt
  • Brødtærte med solbær, nødder og flødeskum
  • Brød til muslinger, røgede rejer og ost

Kr. 245,-

Tapas-traditionen stammer fra Spanien, hvor der serveres små retter som appetitvækkere eller småretterne sættes sammen til et stort festmåltid.

I denne tapas udgave med råvarer fra Vadehavsområdet og Sønderjylland er de enkelte retter i små portionsstørrelser lige til at nyde.