Forretter
Rejecocktail m. asparges, dild, citron, dressing & flute
Tartelet m. høns i asparges sauce.
Tunmousse m. rejer, æg og citron, dressing og flute
Hovedretter
Kalceculotte
Urteterrin, broccolisalat, bagte cherrytomaer,
stegte kartofler & bearnaisesauce.
Oksesteg
Ærter m. perleløg og bacon, agurkesalat, grøn salat,
hvide kartofler og skysauce.
Svinemørbrad indbagt
Bønner i baconsvøb, marinerede rodfrugter, melonsalat m. druer,
små stegte kartofler og sauce choron
Desserter
Pandekager m. is, nødder og jordbærsauce
Vanilleis m. frisk frugt & chokolade sauce.
Chokolademousse, nødder, appelsin og flødeskum
Antal Retter | Pris |
---|---|
2 retter 3 retter |
225,00,- kr. 275,00,- kr. |