Forretter

Rejecocktail m. asparges, dild, citron, dressing & flute

Tartelet m. høns i asparges sauce.

Tunmousse m. rejer, æg og citron, dressing og flute

Hovedretter

Kalceculotte

Urteterrin, broccolisalat, bagte cherrytomaer,

stegte kartofler & bearnaisesauce.

Oksesteg

Ærter m. perleløg og bacon, agurkesalat, grøn salat,

hvide kartofler og skysauce.

Svinemørbrad indbagt

Bønner i baconsvøb, marinerede rodfrugter, melonsalat m. druer,

små stegte kartofler og sauce choron

Desserter

Pandekager m. is, nødder og jordbærsauce

Vanilleis m. frisk frugt & chokolade sauce.

Chokolademousse, nødder, appelsin og flødeskum

Antal Retter Pris
2 retter
3 retter
225,00,- kr.
275,00,- kr.