VADEHAVS TAPAS
- Solæg med skarp sauce
- Bakskuld med capers, dild og smørristet rugbrød
- Blåmusling dampet i hvidvin og urter
- Røgede pil selv rejer – med persille pesto
- Røget laks fra Vesterhavet m. æble og peberrod
- Lam med saltbagte kartoffel-og urtechips
- Fanø spegeskinke med kveller på brødsnitte
- Røget mørbrad fra Højer på synnejysk rugbrød
- Jernved emmenthaler og brie med hybenkompot, druer og grønt
- Brødtærte med solbær, nødder og flødeskum
- Brød til muslinger, røgede rejer og ost
Kr. 325,-
Minimum 10 kuverter
Tapas-traditionen stammer fra Spanien, hvor der serveres små retter som appetitvækkere eller småretterne sættes sammen til et stort festmåltid.
I denne tapas udgave med råvarer fra Vadehavsområdet og Sønderjylland er de enkelte retter i små portionsstørrelser lige til at nyde.